Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde slotavond Grunneger weke Stadskanaal

afsluiting Grunneger weke2STADSKANAAL – Vrijdagvond is de eerste Grunneger weke in Stadskanaal afgesloten met een feestelijke slotavond in de Bibliotheek in Stadskanaal. Volgens bezoekers “voor herhaling vatbaar”.

Dit jaar vond voor de eerste keer een Grunneger weke in gemeente Stadskanaal plaats. Van 12 t/m 18 maart vonden op verschillende plaatsen diverse activiteiten plaats. Alle activiteiten zijn goed verlopen en bezoekers waren zeer enthousiast.

Groot succes was de filmvertoning van de musical Een ander achterhuis in De Spont. Ruim 150 mensen wilden de film van Musicalgroep Odoorn bekijken. Omdat de opkomst zo groot was is een tweede avond georganiseerd. Ook de wandeling onder leiding van gids Ruut Wegman is zeer positief ontvangen. De wandelaars hebben genoten van de natuur arretjescake bij de Gasterij.

Vrijdag kwam een eind aan de Grunneger Weke, met een zeer geslaagde slotavond in Bibliotheek Stadskanaal. Na een Grunnegs verhoal, voorgelezen door wethouder Goziena Brongers, gaf Bert Hadders een animerend optreden met liedjes en verhalen. RTV Stadskanaal heeft de hele avond opnames gemaakt om live uit te zenden.

De Grunneger weke werd georganiseerd door Muziekschool Zuid-Groningen, Streekhistorisch Centrum, Welstad en Bibliotheek Stadskanaal.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.