Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Streekhistorisch Centrum beschikt over 9 BHV-ers

De BHV gediplomeerden

De BHV gediplomeerden

STADSKANAAL – Vandaag kregen 9 medewerkers van het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal en de dependance SHC de Oude Stelmakerij in Sellingen hun Bedrijfs- Hulp Verlening (BHV) diploma uitgereikt. Zij namen allen met succes deel aan de tweedaagse interne training die op locatie in Stadskanaal werd gehouden.

De medewerkers, die grotendeels als vrijwilliger voor het Streekhistorisch Centrum werken, leerden zo hoe ze het pand efficiënt kunnen ontruimen en bezoekers (en elkaar) kunnen helpen in het geval van calamiteiten. Voorheen telde het SHC slechts twee gecertificeerde medewerkers met BHV. Vanaf heden zal er dus op vrijwel elk moment dat het museum open is, iemand aanwezig zijn die weet hoe te handelen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.