Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

K3 shows in Groningen allerlaatsten voor Karen, Kristel & Josje

image002GRONINGEN – Kids uit de Kanaalstreek opgelet: Op zaterdag 9 en zondag 10 april komen K3 en Karen, Kristel & Josje naar Groningen met spetterende K3 shows. De shows in MartiniPlaza zijn voor het publiek de allerlaatste kans om Karen, Kristel & Josje live op het podium in Nederland te bewonderen. Tijdens de K3 tournee nemen zij afscheid van het publiek en stellen zij Hanne, Marthe & Klaasje persoonlijk aan hun fans voor.

Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun eerste maanden als K3 maar wat goed begonnen: platina voor hun allereerste album ‘10.000 luchtballonnen’, drie nieuwe tv-programma’s, een animatieserie op komst én een legendarische K3 show. Samen met Karen, Kristel & Josje laten zij 17 jaar K3 geschiedenis opnieuw herleven met alle oude K3 hits en de toppers van het nieuwe album, kortom; een show die je als jonge én als oudere K3 fan niet mag missen.. Zeker niet als het voor Karen, Kristel & Josje de allerlaatste shows in Nederland zijn. Wie hen live wil uitzwaaien en K3 in het echt wil bewonderen en verwelkomen, krijgt hier in Groningen maar liefst vijf keer de kans voor. De K3 shows in MartiniPlaza Groningen vinden plaats op zaterdag 9 april om 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur. Op zondag 10 april zijn er om 11.00 uur en 14.00 uur ook nog K3 shows en nemen Karen, Kristel & Josje definitief afscheid van het Nederlandse publiek.

Tickets voor de K3 shows in Groningen zijn o.a. verkrijgbaar via www.martiniplaza.nl. Ga voor meer informatie naar www.studio100.com.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.