Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden na diefstal uit auto

politie_boeienONSTWEDDE – Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden aan de Tellingerweg in Onstwedde. De man wordt verdacht van diefstal.

Een bewoner belde de politie en meldde dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij een geparkeerd staande auto. Ter plaatse hebben agenten een man aangehouden op verdenking van autodiefstal. In de bosjes werden diverse goederen aangetroffen (o.a. koplampunits en een autoradio). De verdachte is ingesloten voor verhoor. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de tweede verdachte, maar deze is niet aangetroffen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.