Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Popkoor PuurZang in het Streekhistorisch Centrum

Popkoor PuurZang o.l.v. Suzan Paas

Popkoor PuurZang o.l.v. Suzan Paas

STADSKANAAL – Op zondagmiddag 10 april treedt Popkoor PuurZang op in het Streekhistorisch Centrum. Het koor brengt een gevarieerd programma met popliedjes van toen en nu, van The Mamas and the Papas tot Krezip en Bløf.

Het popkoor bestaat uit 9 dames en repeteert wekelijks in de Muziekschool Zuid-Groningen. De muzikale leiding is in handen van zangdocente Suzan Paas (1983). Zij volgde haar zangopleiding aan het Noord-Nederlands Conservatorium te Groningen en studeerde in 2005 af in de jazz. In dat jaar stond zij ook in de halve finale van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours.
Haar muzikale basis werd al vroeg gelegd. Musiceren en zingen in de kerk, het begeleiden van de samenzang op gitaar en piano, het zingen in bandjes was een natuurlijk gevolg. Tegenwoordig is Suzan uitvoerend zangeres, geeft lessen en workshops, speelt graag piano, dirigeert koren en arrangeert vocalarrangementen.

Het concert begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De toegangsprijs bedraagt € 8,00 (€5,00 voor donateurs van het Streekhistorisch Centrum), inclusief koffie en koek.
Reserveren wordt aanbevolen. Dat kan tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.