Direct naar de inhoud.

Opening nieuwe studio RTV Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
Bestuur RTV Borger-Odoorn
Enkele Bestuurders RTV Borger-Odoorn

EXLOËRMOND – Het nieuwe studiootje van de lokale omroep RTV Borger-Odoorn wordt zaterdag 2 april om 14.00 uur geopend door burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn. De studio is gevestigd in woonservice en ouderensteunpunt ‘de Mondkersheem’ aan de Anne de Vriesstraat in Tweede Exloërmond. “Veel omroepruimte is er niet, maar we hadden weinig keus” zegt voorzitter Roel Withaar.

De omroep studio was eerder gehuisvest aan de Grote Brink in Borger maar als gevolg van de bouw van het nieuwe centrum-plein moest er naar een andere locatie worden gezocht.

Het studiootje
Het studiootje

Withaar: “De gemeente heeft ons geholpen en dit was per direct beschikbaar. De ruimte huren we van Woonservice Drenthe”. De omroep mag gebruik maken van de ‘gezamenlijke huis en activiteitenkamer’. Hierdoor ontstaat er toch meer ruimte voor multifunctionele activiteiten.

Na de officiële opening aanstaande zaterdag 2 april vindt een open huis plaats. Bezoekers kunnen dan zelf een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe radioprogramma’s worden gemaakt. Muzikale gezelligheid wordt verleend door enkele artiesten zoals Fens, Will Stevens, Sylvia Swart, Accordeonorkest Nostalgie, Joop Hoiting & band en De zingende broeder.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal