Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koperdieven uit afvalcontainer gehaald

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Een 49-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 43-jarige inwoner van Norg zijn in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie uit een afvalcontainer gehaald op een bouwterrein aan het Geert Teisplein.

Getuigen belden ’s nachts 112 omdat ze twee mensen op een afgesloten bouwterrein zagen lopen. Meerdere agenten gingen naar het terrein waar de twee in een afvalcontainer werden aangetroffen. In de container vond de politie tevens twee betonscharen en diverse kapot geknipte kabels. Beide koperdieven zijn opgepakt.

Nadat proces-verbaal was opgemaakt mocht de inwoner van Norg het politiebureau weer verlaten. De 49-jarige vrouw had nog een gevangenisstraf van 15  dagen openstaan. Zij zal in de loop van vrijdag naar een gevangenis worden gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.