Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wegwerkzaamheden Van Boekerenweg op schema

De wegwerkzaamheden (F: RTV1)

De wegwerkzaamheden (F: RTV1)

STADSKANAAL – De Van Boekerenweg tussen de N366 en het Refaja ziekenhuis wordt momenteel ter hoogte van de biovergister Stadskanaal veiliger gemaakt. De weg wordt breder en aangepast met een in en uitrijstrook voor het verkeer richting Bio Energie Stadskanaal. De asfalteerwerkzaamheden zijn in volle gang. Door het inzetten van stoplichten kan het verkeer toch gebruik blijven maken van de Van Boekerenweg via één rijstrook. Naar verwachting zal eind volgende week de weg weer volledig open zijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.