Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Musicalgroep Odoorn brengt “Otie en kleinkind”

Otie en kleinkindODOORN – Na “De Opgejaagden” over gebeurtenissen in Valthe en “Een ander Achterhuis”, zich afspelend in Stadskanaal is nu, op veler verzoek, eindelijk Odoorn aan de beurt. De Musicalgroep Odoorn komt met een nieuwe musical, natuurlijk weer geschreven door Josh Hassing. Ditmaal geen oorlogsverhaal, maar het levensverhaal van Otie en haar kleinkind.

Midden in het dorp Odoorn, op het plein, staat het beeld “Otie met kleinkind”. Vele inwoners en voorbijgangers vragen zich al jaren af: wie is toch die vrouw met dat meisje? Aan deze onzekerheid komt nu een eind. Josh Hassing doopte weer zijn pen in de inkt en schreef een bijzondere verhaal waarin hij Otie met haar kleinkind tot leven brengt. Het speelt zich af rond 1900 en gaat over geboorte, dood, liefde en geluk van deze bijzondere oma en haar familie en dat allemaal samengebracht in een mini-musical. Een belevenis met een gulle lach, maar ook zeker een traan. Dit alles zal in het Drents worden opgevoerd. Mede dankzij hun eigen decor- en techniekmensen zal het geheel een streling voor oog en oor zijn.

De plaats van uitvoering zal ditmaal zijn in de Boshof in Odoorn. Uitvoeringsdata zijn: 5,6,7 mei, aanvang 20.00 uur en op 8 mei, aanvang 14.00 uur. Op 8 mei is er tevens aansluitend een warm en koud buffet verzorgd door de Boshof. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Saphas kappers in Odoorn, 0591-512831 (‘s maandags gesloten) Entree € 7.50, met buffet € 27,50. Wees er snel bij, want vol=vol.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.