Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muzikale zondag bij Baptisten Nieuw-Buinen

baptistengemeentenieuwbuinenNIEUW BUINEN – Zondag 10 april staan de diensten nog meer als anders in het teken van de muziek bij de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen. In de morgendienst zal True Desire Vocalband meewerken, een groep enthousiaste zangers en muzikanten die de Southern Gospel hebben omarmd en door middel van die muziek hun getuigenis geven.
Voorganger deze morgen is ds. Jelle Dijkstra, de voorganger van de organiserende gemeente.
“S avonds is er een traditionele dienst, een uurtje liederen zingen uit de bundel van Johannes de Heer, diensten waar veel mensen goede herinneringen aan hebben omdat ze er in het verleden door zijn aangesproken. Deze dienst wordt geleid door dhr. W. Greven De morgendienst begint om 9.30 uur en de zangdienst om 19.00 uur. Na beide diensten is er gelegenheid om bij een kopje koffie wat na te praten.
U vindt de kerk aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.