Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zaterdag sportieve middag in centrum Stadskanaal

Logo Centrum Stadskanaal (1) (1)STADSKANAAL – Aanstaande zaterdag 9 april zal v.v. S.P.W. in samenwerking met Centrumwinkeliers Stadskanaal en Welstad een sportieve middag van 13.00 tot 16.00 uur op het Menistenplein organiseren met vele leuke activiteiten.

Tijdens deze middag is er een pannakooi en kan men balletje hoog houden. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Naast de ranjakoe en een voetbalplaatjes-ruilmiddag is er een verloting met prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers in Stadskanaal. Ook is DJ Koen V. van de partij.

In het centrum van Stadskanaal kunt u gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

www.centrumstadskanaal.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.