Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bezoek Lilienthal ivm opening fototentoonstelling in MFA Lint

#stakkaMUSSELKANAAL – De opening van de foto-tentoonstelling ‘6 jaar #stakka’ is onderdeel van het bezoek van de gemeenteraad van partnergemeente Lilienthal op donderdag 7 april om 16.00 uur in MFA Lint in Musselkanaal. Burgemeester Galama en burgemeester Hollatz van Lilienthal openen dan gezamenlijk deze tentoonstelling.

Wat is er allemaal gebeurd en gerealiseerd in de afgelopen zes jaar in de gemeente Stadskanaal? Het antwoord heeft de gemeente in beeld proberen vast te leggen met deze tentoonstelling. Naast hoogtepunten uit zes jaar gemeente Stadskanaal worden ook inwoners getoond die een binding met het onderwerp hebben.

De fototentoonstelling ter gelegenheid van de herbenoeming van burgemeester Galama is eerder al te zien geweest in het gemeentehuis te Stadskanaal en in De Bolster te Onstwedde.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.