Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening nieuwe keuken Buurtcentrum Maarsstee

De generale repetitie op donderdag 7 april

De generale repetitie op donderdag 7 april

STADSKANAAL – Op vrijdag 15 april wordt de nieuwe keuken van het Buurtcentrum Maarsstee officieel in gebruik genomen. Vijf vrijwilligers van het buurtcentrum koken die middag op volle toeren een gratis warme maaltijd voor 60 personen.

De maaltijd, bestaande uit gebakken aardappelen, Wiener Schnitzel, sperzieboontjes, gemengde sla, appelmoes en mayonaise, wordt tussen 17:00 en 17:30 uur geserveerd met burgemeester Baukje Galama in de bediening. Dit heeft ze beloofd tijdens de lustrumviering van het buurtcentrum in februari 2015.

Eind maart waren de 60 plaatsen voor de eters al volgeboekt. Wellicht heeft dit mede te maken met de generale repetities die gehouden zijn. Afgelopen vijf weken kon men elke donderdag voor € 3,50 een maaltijd nuttigen. Het menu van afgelopen donderdag, nasi saté met gebakken ei en atjar viel zeer in de smaak.

Na vrijdag is er elke donderdag weer de mogelijkheid een warme maaltijd met toetje te nuttigen in het buurtcentrum. De prijs is elke keer € 3,50 per persoon en is voor iedereen toegankelijk. Het menu voor de rest van de maand april en de hele maand mei wordt op 15 april aan iedereen uitgereikt.

De nieuwe keuken is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Oranje Fonds.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.