Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mixed U14 BV Jahn II kampioen

Jahn II XU14STADSKANAAL – Na een overwinning op Aquila uit Veendam was het officieel, het gemixte team onder 14 team van basketball vereniging Jahn II is kampioen geworden in de derde klasse (jongens onder 14). Vorige week werd al de basis gelegd met een belangrijke overwinning tegen directe concurrent Celeritas-Donar uit Groningen (39-24) en deze week was Jahn II veel te sterk voor Aquila (67-14). Na de wedstrijd kreeg het team de felbegeerde beker en werd het kampioenschap gevierd in de kantine. Het kampioenschap is het tweede op rij nadat er vorig seizoen al werd gezegevierd in de onder 12 competitie. Volgend seizoen gaat het team promoveren en kijken of het kampioenschap ook in de tweede klasse binnen bereik ligt. Een speciaal moment tijdens de wedstrijd was toen Merijn Vos met nog 1 minuut in het veld kwam. Merijn heeft dit jaar een ernstige knieblessure opgelopen en is nog volop aan het revalideren. Zijn optreden (met bijna een score) was veelbelovend voor volgend seizoen.

Vlnr:
Achter: Joran, Frits
Midden: Diego, Tristan, Hessel, Daan, Cielnys (Papi), Merijn, Kimberley, Manon
Voor: Ruben, Christian, Gino

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.