Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Activiteiten meivakantie in Stadskanaal

poster CWS modeshow spring 2016V2STADSKANAAL – In de meivakantie is het weer goed toeven in Stadskanaal. Zo zijn er een voorjaarsfashionshow in het centrum, ritjes met de Teddyberenexpress van de S.T.A.R. en een film over de Kanaalstreek in het Streekhistorisch Centrum.

Centrum Stadskanaal
Voorjaarsmodeshow op zaterdag 23 April
Tijden: 13.00 u en 15.00 uur. Diverse winkels in stadskanaal laten hier hun voorjaarscollecties zien.

De S.T.A.R
Donderdag 5 mei – Hemelvaartsdag – Teddyberenexpress
De Teddyberenexpress rijdt weer. Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze hun teddybeer meenemen naar de STAR.

Arrangement ‘Met de Teddyberen naar de wondere wereld van Wonderwereld’
Op deze dag is er ook een speciaal ‘Teddyberenarrangement’ naar Wonderwereld in Ter Apel. Een wondere wereld vol sprookjes, spanning en avontuur. Dit arrangement is voor kinderen met een teddybeer gratis, volwassenen betalen de speciale arrangementsprijs. Met dit arrangement ga je met de trein van Stadskanaal naar Musselkanaal. Een historische bus brengt je naar Wonderwereld in Ter Apel. Aan het eind van de middag gaat de bus weer naar Musselkanaal, waar de trein weer staat te wachten.

Streekhistorisch Centrum
Film over de Kanaalstreek in 1954-55
Datum: Zondag 17 april 2016 :
Aanvang: 14.30 uur
De film KS’55 is in 1954 opgenomen ter gelegenheid van de grote handelstentoonstelling in het Julianapark in Stadskanaal. Een paar jaar geleden werd deze film ‘herontdekt’ en is hij gedigitaliseerd en van nieuw commentaar voorzien door Jaap Meijering. De film toont beelden van woningen, bedrijven en de natuur in en om Stadskanaal.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten in het centrum van Stadskanaal, volg dan onderstaande media zoals twitter, facebook, de regionale kranten, RTV Stadskanaal en onderstaande site: www.centrumstadskanaal.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.