Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Compaen helpt met belastingaangifte

blauwe-belastingenvelopVEENDAM – Inwoners van de gemeente Veendam die wel wat hulp kunnen gebruiken met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2015 kunnen zaterdag 23 april terecht bij welzijnsorganisatie Compaen. Samen met medewerkers van de stichting belastingwinkel Groningen wordt hulp geboden.

Belangstellenden dienen zich van te voren aan te melden bij de balie van Compaen aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Ook via internet kun je contact opnemen met Compaen. – Aangifte moet voor 1 mei bij de belastingdienst binnen zijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.