Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Back to the 50’s in VanSlag in Borger

Liza Bordewijk achter de piano

Liza Bordewijk achter de piano

BORGER – Swingen op nummers van Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en vele andere gouwe ouwe rockers. Dat kan op vrijdag 22 april in Cultuurpodium VanSlag in Borger. Een avondje terug in de tijd naar de jaren vijftig toen Rock & Roll muziek in de mode was.

Douwe van der Meulen en Liza Bordewijk nemen weer achter de piano plaats om elkaar uit te dagen. Ook saxofonist Steven Dik is erbij. De strakke basis wordt gelegd door Erik Wouwenaar op drums en Ger Hermans op de basgitaar. Zanger en bluesharp speler Frans Hamersma maakt deze Rock & Roll setting compleet. Vanaf 21.00 uur kunnen de eerste danspasjes gezet worden.

Meer info op www.vanslag.eu.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.