Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Terug in de tijd met ABBA Tribute in VanSlag

ABBA Tribute

ABBA Tribute

BORGER – Op zaterdag 23 april staat ABBA Tribute live in Cultuurpodium VanSlag in Borger. Samen met Queen bepaalde ABBA het muzikale gezicht van de jaren zeventig met vele bekende hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo.

ABBA tribute brengt alle nummers live. De twee zangeressen worden begeleid door vier ervaren professionele muzikanten, die bovendien de background zang voor hun rekening nemen. Men draagt kleding uit de jaren ‘70 waaronder originele zoals ABBA destijds droeg.

Terug in de tijd met ABBA Tribute begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.