Direct naar de inhoud.

Vriendschapskring Musselkanaal: iets voor jou?

  • door:
  • op:
Archieffoto: medewerkers MFA Lint redden oud gereedschap
Archieffoto: medewerkers MFA Lint redden oud gereedschap

MUSSELKANAAL – Humanitas Kanaalstreek-Westerwolde is blij te kunnen berichten dat er voldoende vrijwilligers zijn voor de Vriendschapskring Musselkanaal. ‘Hierdoor kunnen we in oktober de eerste bijeenkomst houden. De vrijwilligers zijn enthousiast en hopen op veel deelnemers’, aldus Coby Bosscher, voorzitter van de afdeling. ‘Wij bedanken de organisaties, Welstad, De Zijlen, NOVO, die hebben meegedacht in de voorbereidingen’.

De vriendschapskring is voor mensen van 18 jaar en ouder met een verstandelijke beperking. Een keer in de maand organiseert de vriendschapskring uitstapjes en andere gezellige activiteiten zoal een spelletjesavond, naar de bioscoop, knutselen, bowlen. De deelnemers en de vrijwilligers bedenken samen de activiteiten. De activiteiten zijn in MFA Lint, Musselkanaal. Er worden ook activiteiten buiten georganiseerd als het weer goed is, zoals samen wandelen, picknicken.

Heb je interesse, wil je graag meedoen? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar kanaalstreek-westerwolde@humanitas.nl. of  even te bellen: 06-30544218. Graag voor 1 juni a,s, Je krijgt dan een aanmeldingsformulier.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal