Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Last Minute Infomarkt Noorderpoort

130319-noorderpoortGRONINGEN – Op donderdag 26 mei 2016 organiseert Noorderpoort een last-minute informatiemarkt voor toekomstige studenten die nog last-minute een keuze moeten maken voor het mbo. Deze last-minute vindt plaats bij Noorderpoort Automotive & Logistiek, het prachtige nieuwe gebouw aan de Bornholmstraat in Groningen. Voorlichters van alle opleidingen van Noorderpoort zijn aanwezig, waaronder ook voorlichters die informatie kunnen geven over de nieuwe opleidingen op het gebied van Dienstverlening Breed. Dienstverlening Breed geeft studenten op niveau 2 de kans om meer kennis en ervaring op te doen door onderdelen uit verschillende niveau 2-opleidingen te combineren.

Inburgering, alfabetisering en staatsexamen bij Noorderpoort Educatie
Vanuit Educatie zijn er voorlichters aanwezig die informatie kunnen geven over onder andere Inburgering, Alfabetisering, Staatsexamen I en II en Entree NT2. Voor vragen met betrekking tot praktische zaken, zoals studiefinanciering, zijn studieadviseurs aanwezig van Studie en Advies/Studentendienstverlening. Zij kunnen ook hulp bieden aan de toekomstige student die nog niet weet welke opleiding hij/zij wil gaan volgen.

Heb je een havo-diploma?
Voor toekomstige studenten met een havo-diploma bieden wij ook extra mogelijkheden. Hiervoor zal tijdens de informatiemarkt extra aandacht zijn.Door gerichte informatie over opleidingen, beroepen én de arbeidsmarkt, probeert Noorderpoort toekomstige studenten te begeleiden bij het maken van een bewuste en juiste keuze. Voor Noorderpoort staat het succes van de student voorop.

Digitaal registreren
Toekomstige studenten kunnen zich digitaal registreren tijdens onze last-minute informatiemarkt op onze voorlichtingssite. De gegevens worden gebruikt om toekomstige studenten op de hoogte houden van alle voorlichtingsactiviteiten van Noorderpoort. Studenten die zich registreren maken ook kans op het winnen van urbanears.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.