Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ex-partner opgepakt in verband met dood Veendamse

Archief foto: M. Dol - RTV-S

Archief foto: M. Dol – RTV-S

VEENDAM – De ex-partner (43) en een vriendin (42) van verpleegster Hilly Rogaar uit Veendam zijn gisteren opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. De 38- jarige vrouw die werkzaam was in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal werd op donderdag 5 november 2015 levenloos in bed gevonden in haar woning aan de Leidekkersstraat. Zij is waarschijnlijk om het leven gebracht. De politie kan niet met zekerheid zeggen wat de relatie is tussen de twee verdachten. De drie kinderen van de verpleegster woonden sinds haar dood bij haar ex. In overleg met familie wordt nu opvang voor de kinderen geregeld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.