Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Streekhistorisch Centrum zoekt tuinman

Tuinman SHCSTADSKANAAL – Het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal (SHC), gevestigd in de monumentale villa Huize ter Marse naast de watertoren, heeft een grote tuin. Om te zorgen dat het museum er netjes bij staat, is de stichting op zoek naar een vrijwilliger die eenmaal per week het gras wil maaien.

Het SHC is voor zijn werkzaamheden afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Voor het bijhouden van het archief, het ontvangen van bezoekers en het schoonhouden van het gebouw zijn ruim 40 mensen actief.

Ook de tuin wordt door een vrijwilliger onderhouden, maar voor 1 persoon is dat tijdens het groeiseizoen bijna een dagtaak. Daarom zijn we op zoek naar ondersteuning, en dan met name voor het maaien van het gras. Helpt u mee? Het SHC heeft een motormaaier en een bosmaaier beschikbaar om deze klus te klaren, en daarnaast uiteraard de gezelligheid van ons team tijdens de koffie- en theepauzes. De werktijden kunnen in overleg worden bepaald.

Voor meer informatie:
0599-612649 of info@streekhistorischcentrum.nl (Helen Kämink).

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.