Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie personen wegens handel in harddrugs aangehouden

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.NIEUW-BUINEN – De politie heeft woensdagmiddag na een controle van een auto op de Parklaan de drie inzittenden aangehouden voor de handel in harddrugs. In het voertuig vonden agenten onder andere diverse soorten drugs, geld en een wapen.

Het voertuig viel surveillerende agenten op omdat het nogal rookte. Alle reden om de bestuurder een stopteken te geven. In de auto zaten twee mannen van 20 en 21 jaar. Later ontdekten agenten dat in de kofferbak een 26-jarige vrouw zich probeerde te verstoppen onder een deken. Het voertuig werd verder doorzocht en daarbij werden onder andere tientallen zakjes met speed en pillen aangetroffen. Ook werd een wapen, geld en flesjes met GHB in beslag genomen.

De drie inzittenden werden aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.