Direct naar de inhoud.

Heringerichte Semsstraatkerk is open

  • door:
  • op:
SHC act25 20160403 Semsstraatkerk lezing op locatie 960px
Semsstraatkerk in vroeger tijden

STADSKANAAL In de afgelopen periode is op diverse manieren kenbaar gemaakt dat de Semsstraatkerk te Stadskanaal een metamorfose ondergaat. Het gebouw zal een ander karakter krijgen.
Door de inzet van vele vrijwilligers en financiële ondersteuning van diverse instanties en particulieren kan nu worden gemeld dat de metamorfose is afgerond. Vandaag en 1 mei as. zal de heropening van het gebouw plaatsvinden.

Het gebouw is zodanig aangepast dat het nu gebruikt kan worden voor diverse activiteiten. Hierbij kan men denken aan concerten, lezingen, exposities en tentoonstellingen, theater en nog veel meer. Ook is het gebouw nu geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten. Ook paren kunnen hun huwelijksvoltrekking hier laten plaatsvinden of de registratie van een partnerschap. De gemeente heeft de voorwaarden voor het voltrekken van een huwlijk hiervoor aangepast. Dat mag nu ook op locatie.

Vanmorgen heeft inmiddels de officiële opening plaatsgevonden en vanmiddag was er een open huis voor belangstellenden. Ook zondag is er vanaf 10.30 uur inloop met koffie waarna er om 11.30 uur een kerkdienst zal plaatsvinden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal