Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wie maakt de mooiste foto van de Veenkoloniën?

Heemtuin, Tussen de Venen

Heemtuin, Tussen de Venen

VEENDAM – Maakt u de mooiste foto van de toeristische regio Veenkoloniën? VVV Veenkoloniën is op zoek naar nieuw fotomateriaal voor social media, haar recreatiekrant en de website www.veenkolonien.groningen.nl. Daarvoor wordt een beroep gedaan op de creativiteit van het publiek.

De VVV in Veendam zoekt verrassende foto’s van bijvoorbeeld mooie plekken (in de natuur), gebouwen, winkelend publiek, spelende kinderen, sportieve activiteiten en leuke evenementen, maar ook van de wijken en dorpen.

Deelnemers aan de fotowedstrijd maken kans op een waardebon naar keuze. De eerste prijs is een waardebon van €75,- , de tweede prijs een waardebon van €50,- en de derde prijs een waardebon van €25,- . De foto’s worden beoordeeld door een jury van de VVV.

Het publiek doet mee door de foto’s uiterlijk vóór 1 juni 2016 te sturen naar info@promotieveenkolonien.nl Zet u alstublieft in de onderwerp-regel van uw e-mail: fotowedstrijd. Vermeld u verder in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer.

Elke deelnemer mag maximaal 2 foto’s aanleveren in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 1,2 MB per foto. De twee foto’s samen mogen maximaal 9 MB zijn. Voorziet u elke foto van een beschrijvende titel (Locatie, activiteit etc).

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht van VVV Veenkoloniën.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.