Direct naar de inhoud.

Nieuw boukje van Theater Geert Teis is uit

  • door:
  • op:

001_CoverSTADSKANAAL – Het nieuwe boukje van theater Geert Teis is uit. Op de cover van de nieuwe seizoensbrochure prijkt een foto van de voorstelling van de Ashton Brothers. Dit was één van de vele voorstellingen van afgelopen seizoen. ‘We hebben niet alleen voor deze foto gekozen omdat het zo’n mooie voorstelling is, maar ook omdat het een uitnodigend gebaar is. Wees welkom in Teis. Want dat willen we graag met dit boukje, u uitnodigen om naar het theater te komen’, legt directeur Nina Hiddema uit.

In die nieuwe seizoenbrochure staan uiteraard alle voorstellingen vermeld. Cabaret, show, muziektheater, jeugd & familie, toneel, musical en dans; het aanbod is wederom breed. Nina Hiddema: ‘Het komende seizoen hebben we weer een lekker vol programma met voor elk wat wils.’ De voorverkoop van kaarten gaat op 28 april van start en duurt tot en met 20 mei.

Daarnaast presenteert het theater voor de tweede keer: de Dinsdag Matinee. Niet alle mensen willen in de avond naar het theater. Het theater kreeg de vraag of ze voor de (oudere) bezoekers ook een aantal voorstellingen in de middag wil programmeren. Vorig seizoen is een seniorenpanel samengesteld en net zoals vorig seizoen hebben zij ook nu weer voorstellingen geselecteerd.

Alle bijzonderheden over het programma zijn te zien op de website www.theatergeertteis.nl en via het twitteraccount @GeertTeis. Overigens is de brochure ook via de website te bestellen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal