Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Circus Renz tijdens pinksterdagen in Stadskanaal

B-IMG_5980STADSKANAAL – Circus Renz uit Berlijn is inmiddels gestart met de nieuwe Europatour 2016 en zal van 12 t/m 16 mei een uniek bezoek brengen aan Stadskanaal. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een geheel vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen verzorgen.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het evenemententerrein aan de Manegelaan. De grote, heerlijk verwarmde circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan 1000 toeschouwers.Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

renz 2Maak de show in Stadskanaal mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke media zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voorstellingen:

– donderdag 12 mei 19.00 uur première
– vrijdag 13 mei 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen kinderen 10 euro, volwassenen 15 euro))
– zaterdag 14 mei 17.00 uur
– zondag 15 mei 14.00 uur (1e pinksterdag)
– maandag 16 mei 14.00 (2e pinksterdag)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.