Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Van huiskamer naar tuinconcert Melvin Bonnet

tuinconcertOUDE PEKELA – Het aanvankelijk als huiskamerconcert aangekondigde optreden van liedjeszanger Melvin Bonnet werd afgelopen zondag door de organisatie van Pekelpop verhuisd naar de tuin van de betreffende woning aan het Pekelder Diep.

De hoge bezoekersaantallen en het prachtige voorjaarsweer deed Pekelpop in samenspraak met de gastheer en gastvrouw besluiten om het één en ander naar buiten te verplaatsen. Zo’n 45 bezoekers genoten dan ook in de stralende zon van de kunsten van de cabereteske troubadour Melvin Bonnet, het alter ego van Peter Verweij.

Onder het genot van een drankje, een kop huisgemaakte mosterdsoep en/of een inmiddels beroemde Bijlburger (genoemd naar de geestelijk vader van deze hamburger, Dolf Bijl) genoten ruim 45 bezoekers van hetgeen Melvin Bonnet hen voorschotelde. Een op de lachspieren werkende mix van nieuwe en oude liedjes, gecombineerd met gedichten en anekdotes viel en zeer in de smaak bij de bezoekers. Daverend applaus en aanstekelijke lachsalvo’s vielen Melvin Bonnet ten deel, het was nog lang onrustig in Oude Pekela…

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.