Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Knuffelziekenhuis in Emmen op 21 mei

Knuffelziekenhuis in EmmenEMMEN – Op zaterdag 21 mei houdt ziekenhuislocatie Scheper in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, een ‘knuffelziekenhuis’. Kinderen van groep één tot en met vier kunnen samen met hun knuffel en ouders naar het Scheper komen. Daar is een speciale polikliniek opgezet om ‘zieke’ knuffels beter te maken.

Artsen in opleiding (coassistenten) van Treant Zorggroep treden op als knuffeldokters en maken samen met de kinderen de knuffels beter. Bijvoorbeeld door te gipsen, een verbandje te leggen of te ‘opereren’. Het doel van de dag is kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met het ziekenhuis en zo eventuele angst voor het ziekenhuis te verminderen.

Inloopspreekuur
Op zaterdag 21 mei is er een inloopspreekuur voor het knuffelziekenhuis van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar knuffelziekenhuis.emmen@gmail.com, onder vermelding van het tijdstip dat men ongeveer van plan is te komen. Het spreekuur vindt plaats in straat 4 van het Scheper. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.

F: Kinderen maken samen met coassistenten hun knuffels beter.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.