Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inbrengmorgen voor boekenmarkt

Witte-Kerkje-GasselteGASSELTE – De Stichting Vrienden van het Witte Kerkje Gasselte organiseert op 14 mei een boekenmarkt, daarom is er aanstaande zaterdag 7 mei een inbrengmorgen. Je kunt dan spullen en boeken die verkoopbaar zijn naar de leerkamer van het witte kerkje brengen, ook cd’s langspeelplaten, singels en video of dvd’s zijn welkom . Van 10.00 tot 12.00 uur zijn er medewerkers aanwezig om uw spullen in ontvangst te nemen.

Heeft u wel spullen maar u kunt ze niet brengen wij halen medewerkers van het Witte Kerkje Gasselte het bij u op, een telefoontje naar Henk van den Brink 06-54721198 of 0599-564640 en zij zorgen dat deze spullen worden opgehaald. In de week daarna selecteren wij de spullen en dan is er op 14 mei een fijne boekenmarkt van 10.30 tot 15.00 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.