Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rechtstreekse kerkdienst dit keer uit Onstwedde

Nicolaaskerk (f: RTV1)

Nicolaaskerk (f: RTV1)

RTV – Zondagmorgen 8 mei , vanaf 7 uur Gospel en Praise, samengesteld door Arnold Jeuring. Vanaf 09.00 uur zit het kerkteam weer klaar, met Jan Pietersen en Erik Vissering. Techniek en telefoon, Jannie Pietersen. Vanaf half 10 zenden we dan een Kerkdienst uit, vanuit de Nederlandse Hervormde Nicolaaskerk in Onstwedde. In deze dienst gaat voor: Ds M.B.Plette. Om 11 uur is er weer ruimte en tijd voor Het Bewogen Hart, U kunt Uw verzoek mailen naar bewogenhart@rtvstadskanaal.nl. Een telefoontje tijdens de uitzending naar 0599 615557 mag natuurlijk ook.

[RTV kerkteam]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.