Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemen- en Tuinmarkt met Skeelermarathon in Veendam

Foto: Veenkolonien.groningen.nl

Foto: Veenkolonien.groningen.nl

VEENDAM – Zaterdag 7 mei as. is het weer de eerste zaterdag in mei en dat betekent de Bloemen- en Tuinmarkt in het centrum van Veendam. Ook kunnen skeelerliefhebbers laten zien wat ze in huis hebben tijdens een skeelermarathon.

Een groot en gevarieerd aanbod van de grootste kwekers uit het gehele land zijn op diverse locaties in het centrum te vinden. Ruim 1000 m2 met perkplantjes, struiken, bloemen, gereedschappen, bloembollen, vetplanten, en vele andere tuinartikelen geeft de garantie dat er voor ieder wat te halen is.

Vanaf 12.00 gaat een skeelermarathon van start rondom het Hertenkamp. De Stichting Sportpromotie Veendam heeft, na het succes van het NK skeeleren enkele jaren terug, gemeend deze mooie sport nogmaals naar Veendam te halen.

Locatie: Centrum Veendam, Veenlustplein 16, 9641 MG Veendam

www.veenkolonien.groningen.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.