Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanmelden voor de Leer & Doe markt 2016

foto leer en doemarktSTADSKANAAL – Verenigingen en maatschappelijke instellingen kunnen zich weer aanmelden voor de Leer & Doe markt. Die vindt elk jaar plaats op de 1ste zaterdag van september in het centrum van Stadskanaal, dit jaar dus op zaterdag 3 september. Meer dan 50 maatschappelijke (non-profit) organisaties promoten hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers.

Organisaties die zich op deze grootste informatiemarkt van de regio willen presenteren kunnen een deelnameformulier opvragen bij Welstad (Gandhiplein 5 in Stadskanaal), telefoon 635999 of per mail vip.stadskanaal@welstad.nl). Aanmelden kan tot 1 juli 2016.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.