Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lentedagen Veendam zet Pinkstertraditie voort

Lentedagen VeendamVEENDAM – Meteen na het uitzwaaien van de laatste bezoekers vorig jaar was het de organisatie van de Lentedagen Veendam duidelijk: aan dit prachtige Pinksterevenement geven ze een vervolg. Op zondag 15 en maandag 16 mei is het terrein van de Borgerswoldhoeve weer het toneel voor de Lentedagen Veendam. Omdat de Lentedagen 5 jaar bestaan, wordt dit gevierd met heel veel nieuwe activiteiten.

De lentedagen zijn fris, vrolijk én anders. Tijdens het Pinksterweekend is het terrein rondom de Borgerswoldhoeve weer het toneel voor diverse marktkramen, demonstraties met landbouw Oldtimers, een doorlopend live muziek programma, waterfietsen, en het Verhalen Vertelfestival.

Dit jaar belooft de organisatie spektakel voor het hele gezin. Met het Junior Verkeerspark wordt auto ‘scheuren’ voor de jongste bezoekers ineens mogelijk. Terwijl de kinderen zich al toeterend een weg banen door het verkeerspark, stelen waaghalzen de show op het water. Vlieg meters de hoogte in met “blobbing”, een nieuwe activiteit dat je moet zien!

Spektakel hoeft niet altijd op grote hoogte te zijn. Zo kan men dit jaar proberen een prijs te winnen in het levensgrote doolhof of verrast worden door een act uit de oertijd. Speciaal voor het lustrum komt Sarena Solari, de beste thuisbakker van Nederland, bakdemonstraties geven. Tevens is er een signeersessie van haar receptenboek, voortgekomen uit het bekende culinaire TV-programma.

In Borgerswold hebben de laatste jaren veel veranderingen plaatsgevonden. Zo is er een aantal jaar geleden een Waterskibaan en een campercamping gekomen. Deze maand gaat een nieuw Steakhouse open en zijn de toegangswegen aangepast. Tijdens de Lentedagen is er een expositie met nog niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal van de ontwikkeling van Borgerswold. Dit jaar worden ruim 5000 bezoekers verwacht.

Lentedagen Veendam
Data: Zondag 15 mei en maandag 16 mei 2016
Locatie: Borgerswoldhoeve, Veendam
Openingstijden: zondag/maandag 10.00 – 17.00 uur
Entree volwassenen: €3,- pp (incl. koffie of thee) / kinderen: €2,- (incl. limonade)
Voldoende gratis parkeerruimte

www.lentedagen.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.