Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe recreatietas VVV Veenkoloniën overstijgt grenzen

Recreatie tas VVV Veenkoloniën

Recreatie tas VVV Veenkoloniën

VEENKOLONIËN – Vaarrecreanten die de gemeenten Veendam en Pekela aandoen, krijgen vanaf begin mei 2016 een recreatietas cadeau, met daarin o.a. de nieuwe editie van de recreatiekrant van VVV Veenkoloniën met diverse tips en evenementen, de shopping- en uitkaart Veendam met ‘stadswandelingen’ en de recreatiekaart Veenkoloniën met fietsroutes.

Dit jaar zet de VVV in Veendam echter ook extra in op het versterken van de onderlinge samenwerking met de nabijgelegen toeristische regio’s en zullen in de recreatietas ook folders van Oldambt, Westerwolde en Aa en Hunze te vinden zijn.

Het idee hierachter is dat de toerist niet in grenzen of gebieden denkt maar gewoonweg wil weten wat voor leuks er in de omgeving te doen is. In dat kader brachten Oldambt, Westerwolde en Veenkoloniën eerder al de brochure ‘Groningen zo verschillend’ uit met highlights uit de verschillende regio’s. Ook deze is te vinden in de recreatietas.

Los verkrijgbaar
De recreatiekrant, de shopping- en uitkaart, de recreatiekaart en de folders van Oldambt, Westerwolde en Aa en Hunze zijn ook los verkrijgbaar bij VVV Veenkoloniën aan het Museumplein in Veendam.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Nieuwe recreatietas VVV Veenkoloniën overstijgt grenzen

  1. harrie prins

    Complimenten voor de opzet (en inhoud) van de recreatietas. Doet het altijd goed als pr voor buiten de gemeentegrenzen. Fijn dat de aanpak “regiobreed” wordt gedragen! Hopelijk zijn er ook stadswandelingen toegevoegd. Wens jullie heel veel succes en dat de 1000ste boot maar vroeg mag binnenvaren!! Hp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.