Direct naar de inhoud.

BOA’s krijgen scooters

IMG_8661STADSKANAAL – Uit handen van burgemeester Galama ontvingen BOA’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaren) van de gemeente Stadskanaal de sleutels van hun scooters. Sinds maart dit jaar zijn de BOA’s in dienst van de gemeente Stadskanaal.

Werkzaamheden
Hun werkzaamheden zijn breed: zoals het uitvoeren van controles, het uitschrijven van bekeuringen en het bieden van hulp bij ongevallen. De scooters maken het voor de BOA’s makkelijker, bij het uitvoeren van hun taken, snel ter plekke te kunnen zijn.

2 reacties op “BOA’s krijgen scooters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-