Direct naar de inhoud.

Inloopmiddag ReumActief in het Refaja

  • door:
  • op:

ReumActiefSTADSKANAAL – Bent U op zoek naar (meer) informatie over reumatische aandoeningen, wilt U eens praten met lotgenoten of heeft U hulpvragen met betrekking tot bijvoorbeeld de Wmo? Op donderdag 26 mei a.s. organiseert reuma-patientenvereniging “ReumActief” een inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis.

U kunt er terecht met al uw vragen en ook kunt U kennis maken met de vereniging zelf en haar (sport)activiteiten. U bent van harte welkom van 14:00 tot 16:00 uur op de eerste verdieping van het gebouw van de Oogheelkunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-