Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rookworst met rattengif langs de Lange Raai

katten en hondenhaatSTADSKANAAL – Jacob Baas die woonachtig is in de wijk Maarsveld liet gisteren een waarschuwing uitgaan via zijn facebook account. Jacob liep met zijn jonge hond een blokje om. Aan de Lange Raai lag een lekker stukje rookworst langs de stoep wat de hond van Jacob al snel in de peiling had. Lekker was het allerminst want er zat rattengif in. Dierenbezitters in deze omgeving dus opgelet! Baas overweegt aangifte te doen bij de politie. Zijn bericht wordt inmiddels flink gedeeld op facebook

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.