Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Orgelconcert en demonstratie door Hank Matray in Onstwedde

orgel Hervormde Kerk Onstwedde

orgel Hervormde Kerk Onstwedde

ONSTWEDDE – Vrijdag 27 mei 2016 wordt er in de kerkt met de Juffertoren te Onstwedde een bijzonder orgelconcert georganiseerd. Tijdens het orgelconcert zal gespeeld worden op het orgel in de kerk en op andere virtuele orgels. Het concert wordt gegeven door Hank Matray in samenwerking met Bovenschen Orgels & Hauptwerk. ’s Middags start om 13.00 uur een instuif/demonstratie in de kerk, door Hank Matray. Bezoekers kunnen ook op de virtuele orgels spelen. Er is gelegenheid om vragen te stellen over de diverse orgels. De toegang is gratis.

’s Avonds start om 19.00 uur een Orgelconcert. Dit concert zal tot circa 22.00 uur duren.
Toegang voor dit concert is ook gratis. Na afloop van het concert zal er wel een collecte worden gehouden. U kunt o.a. luisteren naar muziek van Sweelinck – Clérambault – Buxtehude – Bach – Franck – Vierne. Er zal tevens uitleg gegeven worden over de orgels.

[ingezonden]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.