Direct naar de inhoud.

Start reconstructie aansluiting N34 bij Ees en Exloo

  • door:
  • op:
aansluiting Exloo
aansluiting Exloo

BORGER ODOORN – Op donderdag 26 mei om 7.45 uur vindt de start plaats voor de reconstructie van de aansluiting van de provinciale weg N34 bij Ees en Exloo. Gedeputeerde Henk Brink geeft samen met wethouder Freek Buijtelaar van de gemeente Borger-Odoorn het startschot aan de bouwwerkzaamheden.

Na een intensieve periode van voorbereidingen is het project nu op het punt gekomen dat de uitvoering van de ongelijkvloerse kruising kan beginnen. Aannemerscombinatie Schagen Infra en Salverda Bouw realiseert de werkzaamheden. Deze gaan duren tot midden 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-