Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Primeur voor het Noorden tijdens Pagefestival

9woman1 maartenSTADSKANAAL – Tijdens het Pagefestival 2016 op 18 en 19 juni a.s. in Stadskanaal, zal voor de eerste keer werk van Martinello (Groningen 1981) te zien zijn. Hij ontwikkelde en verfijnde de techniek van ‘schilderen met tape’ : Tape Art. Met gekleurd plakband ‘schildert’ hij mensen, soms verfijnde portretten, situaties en landschappen in klein en groot formaat.  Inspiratie vond en vindt hij o.a. in Italië, India en Nepal. Na exposities in de Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Weesp, Houten) is het nu gelukt werk van hem naar het Noorden te halen.

 

Zijn uniek werk is te zien op zaterdag 18 juni van 14.00 – 21.00 u. en op zondag 19 juni van 14.00 -20.00 u. in het “Paleis der Schone Kunsten”, zoals het gebouw van Scouting Stadskanaal gedurende het Pagefestival heet, aan de Dwarsweg in Stadskanaal. Voor een uitgebreide indruk zie zijn website: martinello.weebly.com .

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.