Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vier mannen opgepakt voor wapenbezit

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen in de leeftijd van 40, 17 en 16 jaar aangehouden voor het bezit van een vuurwapen.

Agenten controleerden iets na twee uur een auto op het Hoogveen. Tijdens de controle bleek dat de 40-jarige bestuurder uit Sappemeer niet in het bezit was van een rijbewijs. Verder roken de agenten een sterke henneplucht. In de auto werden alle inzittenden gecontroleerd op het bezit van drugs. Er werd geen drugs gevonden maar wel bleek er een vuurwapen in de auto te liggen. Hierop werden de bestuurder en de drie andere inzittenden, een 17-jarige man uit Foxhol en twee 16-jarige mannen uit Hoogezand, aangehouden voor het bezit van een vuurwapen.

Onderzoek
Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. Het vuurwapen is in beslag genomen en zal nader worden onderzocht. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.