Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Baptistenkerk zondag live via de lokale radio

babtistenkerk StadskanaalRTV1 – Zondag, 5 juni om 9 uur zit het Kerkteam van RTV Stadskanaal (RTV1) weer voor u klaar. Jesse achter de knoppen, Elwin neemt de presentatie voor zijn rekening. Om elf uur het” Het Bewogen Hart” Werner neemt deze morgen de telefoon op voor de verzoekjes. Baptisten kerk Zuid in Stadskanaal neemt de kerkuitzending voor hun rekening. Ds Smit zal in deze dienst voorgaan. Zoals gewoonlijk elke zondag weer een leuke morgen bij RTV Stadskanaal en RTV Parkstad.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.