Direct naar de inhoud.

Gerard Joling en Jandino zingen lied van Mark Pot

  • door:
  • op:
Mark Pot (Foto: RTV1)
Mark Pot (Foto: RTV1)

STADSKANAAL – Songwriter Mark Pot uit Stadskanaal was gisteren te gast bij Arnold Jeuring in het radioprogramma ‘Vrolijke Uurtje’. Hij kwam praten over zijn nummer “ik kijk in je ogen” die opnieuw is ingezongen door niemand minder dan Gerard Joling en Jandino Aspiraat. Het nummer staat op het nieuwe album van Joling, getiteld “lieveling”. Als tekstschrijver van het nummer deelt Mark mee in verkoop van het nummer.

Natuurlijk kwam Mark Pot ook praten over zijn eigen (muzikale) carrière, opleiding sociaal pedagogische hulpverlening, en het radioprogramma dat hij vanaf september gaat presenteren op de nieuwe streekomroep voor de Veenkoloniën RTV1.

Wil jij kans maken op het album van Gerard Joling, like dan dit bericht op Facebook. Over 10 dagen wordt bekendgemaakt wie het album gewonnen heeft.Album lieveling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-