Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Toon is Gezet geeft bijzonder concert in Gieterveen

De Toon is GezetGIETERVEEN – Duo ‘De toon is gezet’ grijpt de zonnewende aan om van zich te laten horen.
Het Eexterzandvoortse duo geeft vrijdag 24 juni een openluchtconcert in de boomgaard van Torenveen 9 in Gieterveen. Vanaf 20.15 uur nemen Judith Kamminga en Martijn van Limbeek je mee op een muzikale nostalgische reis door de tijd.

In de prachtige en intieme setting van de boomgaard brengt het duo een mix van muziekstijlen van vroeger en nu in diverse talen. Het publiek wordt gevraagd om kussens, kleedjes en kaarsen mee te nemen zodat er nog meer sfeer gecreëerd wordt.

Vanaf 19:00 is iedereen welkom en een kaartje kost €12,50 per persoon. Dit is inclusief een consumptie en een culinair verrassinkje! Kaarten zijn te reserveren op info@detoonisgezet.com.

De Toon is Gezet
De Toon is Gezet is ontstaan door het gelijktijdig uitlaten van de honden op de rand van deze aarde door de eigenaren, die conservatorium als gemeenschappelijke deler bleken te hebben, waardoor níet samenwerken bijna onmogelijk werd.
Judith Kamminga studeerde aan het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig Codarts) en een jaar aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in muziektheater/cabaret en popmuziek. Ook jazz en wereldmuziek is in haar repertoire terug te vinden. Zij heeft onder andere les gehad van Alberto ter Doest, Peggy Larson, Gerrie van der Klei, Ingrid Voermans en Ruut Weissman. Daarnaast heeft zij masterclasses gevolgd bij Joe Estill, Adelheid Roosen en Alberto ter Doest.
Judith heeft meegewerkt aan verschillende theaterproducties en heeft ruime ervaring in het verzorgen van huiskamerconcerten.
Martijn van Limbeek studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij kreeg ondermeer les van Rob van Bavel, Tilmar Junius en Bert van den Brink. Onder leiding van Herman Nijkamp speelde Martijn 6 jaar bij Bigband Allotria die meerdere malen de eerste prijs won op Bigbandconcoursen in de hoofdklasse. Verder heeft Martijn een eigen Jazztrio met Luuk van Ruler en Rutger Hoorn waarbij hij zowel pianist als componist is.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.