Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nationale titel voor Laura Setz van zwemvereniging NOVA

 deelnemers NOVA

Deelnemers zwemvereniging NOVA

MUSSELKANAAL/DORDRECHT – Van 16 t/m 19 juni vonden in het Sportboulevard in Dordrecht de Nederlandse jeugd- en juniorenkampioenschappen zwemmen op de lange baan plaats. Laura Setz van NOVA behaalde op de 400 meter wisselslag een gouden medaille.

Tessa Kooi, Ruben Kooi, Jolien Wind, Jeroen Louwinger, Yara van Kalmthout, Fleur Vialle, Laura Setz, Elin Manning, Melle Fischer, Dennis Wildeboer en Lars Meyer verschenen voor zwemvereniging NOVA op persoonlijke nummers en in estafettes aan de start. Niels Wiersema nam deel aan het Nederlands Kampioenschap 5 km. dat tussen de twee laatste sessies van het NJJK plaatsvond.

Naast het goud wist Laura ook het zilver op de 200, de 400 en de 800 meter vrijeslag en brons op de 200 meter wisselslag te veroveren. Clubgenoot Berjen Mellema traint sinds dit seizoen bij het talentcentrum in Drachten, hij won het brons op de 100 meter vrijeslag. Zwemvereniging NOVA kijkt terug op een succesvol toernooi.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.