Direct naar de inhoud.

Noorderpoort viert 20-jarig bestaan

  • door:
  • op:

130319-noorderpoortGRONINGEN – Dit jaar staat Noorderpoort 20 jaar sterk in de regio. Een jubileum dat ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan aan hun studenten, medewerkers en aan iedereen in de regio.

Dinsdag 21 juni lanceren ze hun ‘Ik ben… 20 jaar’ campagne om de vele gezichten die Noorderpoort heeft, te laten zien. Dit jaar is iedereen even 20. Van talentvolle cameravrouw in opleiding, de conciërge tot één van onze automonteurs die dit jaar glansrijk afstudeert. Allemaal zijn ze Noorderpoorter en hebben ze een eigen verhaal over hun binding met Noorderpoort.

Wie jarig is vier feest, trakteert en geniet
Op vrijdag 7 oktober wordt het 20-jarig jubileumjaar op spectaculaire wijze afgesloten. Dit wordt gedaan door een cadeau te geven aan de stad en de regio: een groot feest op de Grote Markt in Groningen. Deze feestelijke eindshow wordt georganiseerd op vrijdag 7 oktober vanaf 20.30 uur.

Iedereen uit stad en regio is van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-