Direct naar de inhoud.

Pan op vuur zorgt voor nachtelijke brandmelding

  • door:
  • op:
Archieffoto: M. Dol - RTV1
Archieffoto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – De piepers van de brandweer in Stadskanaal gingen in de nacht van zondag op maandag om 2.40 uur nadat bij de meldkamer in Drachten een melding was binnengekomen van een woningbrand.

Een woning in een appartementencomplex aan de Handelsstraat in Stadskanaal stond vol rook. Na onderzoek bleek de rookontwikkeling te worden veroorzaakt door een pannetje op het vuur. De brandweer heeft de woning geventileerd en kon terugkeren naar de kazerne.

3 reacties op “Pan op vuur zorgt voor nachtelijke brandmelding”

  1. Dit moest eigenlijk in rekening worden gebracht. Gebruik eindelijk eens je verstand en dank niet ,, Het zal mij een zorg zijn ,, want de gemeenschap betaald wel.

  2. Alsof die man of vrouw express die pan op het vuur heeft laten staan. We zijn allemaal mensen hoor, en mensen kunnen ook fouten maken.

  3. Een pannetje op het vuur. Tja, kan gebeuren, maar met welk een gevolgen. Blij zat dat het gemeld werd en dat ze een brandmeldsysteem hadden in het appartementencomplex, scheelt een hoop ellende. Misschien waren het oudere mensen? Zou je eigenlijk verplicht elektrisch moeten koken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-