Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muziekschool sluit af met ‘Magie en Fantasie’

MuziekschoolSTADSKANAAL – Op dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli sluit Muziekschool Zuid-Groningen het seizoen feestelijk af met het Slotfestival ‘Magie en Fantasie’. In Theater Geert Teis in Stadskanaal kan het publiek twee avonden genieten van gevarieerde optredens.

Het slotfestival gaat van start op de dinsdag. Deze avond is gereserveerd voor 120 dansleerlingen van de Muziekschool. Onder leiding van de docentes, Tirza Huizenga en Moniek Kreuze, voeren de ballet- en streetdance leerlingen een prachtige dansshow op.

Op woensdag wordt de avond op speciale wijze geopend door illusionist Roman Sudesh. Met zijn ontwapende persoonlijkheid tovert hij een lach op ieders gezicht. Vervolgens zijn er in het theater op diverse podia optredens muziek, dans en theater en gastoptredens, waaronder een optreden van jongerenkoor Friends in Harmony uit Ter Apel. Ook kan er beide avonden nog eens volop op Musicmonster gespeeld worden.

De deuren van het theater gaan om 18.30 uur voor het publiek open. De optredens gaan van start om 19.00 uur en de toegang is gratis / vrije gift.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.