Direct naar de inhoud.

Zondag 10 juli koopzondag

  • door:
  • op:

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – De winkels van Centrum Stadskanaal gaan zondagmiddag 10 juli open. Samen met de verschillende podia zorgt dat voor een gezellige sfeer in het centrum om na te genieten van alle activiteiten tijdens Verrassend Stadskanaal.

Ook op zondag wordt er veel winkelend publiek verwacht. Van de winkeliers zijn daarnaast nog speciale acties te verwachten.

Net als op zaterdag zullen door het hele centrum podia te vinden zijn waarop lokaal talent zich kan presenteren. Twee middelgrote podia staan gepland in de Europalaan. Zodra de programmering hiervan bekend is, vermelden we dat op de website. Kleine podia staan o.a. weer bij Mokka’s, l’Europe, Mingelmouse, Kanaalpassage.

De winkels zullen van 13.00 uur tot 17 uur geopend zijn.

In het centrum van Stadskanaal kunt u gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen.

(Ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-